lørdag 23. oktober 2010

PERS.

Etter tre dager med prøving på tau i halvdårlig stil, og opp-psyking var forholdene endelig på vår side! De fortapte barnas by (7C+) fikk en crispy bestigning. Martin har vært trofast klatrer og spotter alle de tre gangene (CRED). Men det virker skremende å måtte gå 8A neste gang, for å perse.. ;)

9 kommentarer:

  1. Jeg er imponert, Thilo. Gratulerer!

    SvarSlett
  2. Imponerende, Thilo. Men, overhodet ikke overraskende. Gratulerer!

    Men... kjenner du noe til dette:
    http://www.bouldering.no/bouldering/enduser/line.do?dispatch=info&idLine=72

    SvarSlett
  3. Jeg bruker *vanlig beta og har ikke chippen noe som helst, din jævla jokk! Vi får ta oss en økt der, så får vi diskutere saken videre om du vill..

    *Jug-> Høyre hånd over i krimp-> Venstre i skulder-> Krysse med høyre over-> Venstre på den skrå krimpen-> Gønne med høyre for toppen...

    SvarSlett
  4. dårlig insinuering Jokk..

    Grattis igjen T!

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  6. Vegard,

    Hvis du vil være med i diskusjonen om hva som skjer på Hellerud er det litt dumt å bo i Vestfold. Også er det alltid dumt å uttale seg om ting man ikke har peiling på.

    Saken er at flere av "kidsa" har hengt på tau på denne i flere dager, og et tak er blitt pusset større nylig med hard bruk av stålbørste - man ser pussesåret det med en gang man kikker opp på veggen. Taket er så høyt opp at det ikke kan pusses fra bakken. ERGO, Vegard, er det naturlig å høre med de som har vært på bulderen i dette tidsrommet - MED tau - om de har noen kjennskap til det nye taket. Jeg sier ikke at Thilo har gjort det, jeg SPØR om han kjenner til saken. Det er en forskjell. Grattis til deg om du skjønner dét.

    Og en av grunnene til at jeg tar opp saken er jo at kidsa kanskje ikke har fått med seg alle uskrevne regler om stort og smått som gjelder på cragget enda. Kanskje de har hengt ut med feil folk og fått inntrykk av at kreativ etterrensing av etablerte buldere er greit. Hva vet jeg? Jeg vet bare at det er det voksne sitt ansvar å overbringe de riktige holdningene til den yngre garde. Derfor er det viktig å prate om disse tingene. Verden går heller ikke under pga dette utbedrede fot(?)taket. Langt derifra. Poenget var å si fra kjapt og klart om hvor toleransen går for etterrensing av etablerte buldere.

    Vi prates på Verket, Thilo ;-)

    SvarSlett
  7. Grattis til deg Jokk at du klarte å skrive et så langt innlegg, nå ble jeg overrasket!

    SvarSlett